Mail: info@redecom.nl  Telefoon: 0182509915 / 0613622386

Blijvende ondersteuning

Redecom bouwt en levert niet alleen uw maatwerk applicatie, na oplevering bieden we blijvende ondersteuning. Ook als een applicatie eenmaal in productie is blijft het soms nodig aanpassingen te doen. Dat kan zijn omdat er nieuwe inzichten ontstaan in hoe uw administratie het beste kan werken. Misschien past u op zeker moment uw werkwijze aan, of gaat u een nieuw product voeren of een nieuwe service aanbieden. Allemaal redenen om uw applicatie aan te passen aan de nieuwe situatie.  Ook dan blijft Redecom uw aanspreekpunt. 

Maar ook kan het zijn dat er soms onderhoud gedaan moet worden aan uw data.  Een gebruiker heeft per ongeluk gegevens verwijderd die niet verwijderd moesten worden. Of door een storing zijn er verkeerde gegevens gemuteerd. Of u wil een nieuwe rapportage die nog niet is voorzien in uw applicatie.

Misschien wilt u zelf uw applicatie verder onderhouden. Dat kan. Veel Filemaker klanten kiezen ervoor uiteindelijk een cursus te volgen ten einde meer zelf te kunnen doen. Ook dan is het prettig om iemand achter de hand te hebben voor specialistische vragen. 

Service op elk niveau staat hoog in ons vaandel.