Mail: info@redecom.nl  Telefoon: 0182509915 / 0613622386

Recht door zee

Redecom houdt van eerlijk zakendoen. We stellen alles in het werk om de klant tevreden te houden. Maar geleverde inspanningen moeten worden beloond. Gehanteerde tarieven zijn redelijk, zeker als je bedenkt hoeveel er in korte tijd bereikt kan worden. Nietemin kost het tijd en dus geld om applicaties volledig naar wens van een klant te bouwen.  Echter veel belangrijker dan de kosten die gemaakt moeten worden om een klantspecifieke applicatie te bouwen zijn de voordelen die dit kan opleveren, zoals efficiënter werken, betere informatievoorziening waardoor u beter beslissingen kunt nemen.  Snellere afhandeling  van uw bedrijfsproces, daar zit de winst van een klantspecifieke oplossing. Standaard applicaties kosten vaak alleen al een vermogen om deze zo in te richten dat ze uw manier werken ondersteunen. En dan betaalt u vaak nog voor een grote hoeveelheid aan functionaliteit die u niet gebruikt. Vaak komt u ook bij standaard applicaties er niet onderuit een deel aan maatwerk te laten maken.  Een maatwerk applicatie die vanaf het begin speciaal voor u gebouwd wordt is vaak veel voordeliger.

Redecom adviseert en denkt graag met u mee. Ervaring opgedaan bij voorgaande klanten en projecten  worden ingezet om u nog beter van dienst te zijn. Het resultaat is een een applicatie die precies doet wat u wilt. En die ten alle tijde kan meegroeien met u en uw bedrijf.

Daarbij hanteert Redecom een zg Agile ontwikkelmethode. Dat houdt in dat ontwikkeling van  uw applicatie dynamisch verloopt. U kunt als het ware meekijken en gaandeweg het ontwikkelproces bijsturen naar het u goeddunkt. Dat vergt echter vertrouwen tussen ontwikkelaar en klant.  U met uw kennis van uw bedrijfsproces en wij met de kennis van de mogelijkheden van Filemaker  komen samen tot een op maat gemaakte oplossing.  Op voorhand is niet altijd in te schatten hoeveel tijd er benodigd is voor de ontwikkeling van zo'n applicatie. Maar er zijn altijd duidelijke afspraken te maken over de kosten. We gaan graag in overleg met u.